1. Предмет на споразумението.
    • Това споразумение е валидно за уебсайта https://healthy-food-near-me.com и се сключва между потребителя на тези сайтове и собственика на сайтовете (по-долу https://healthy-food-near-me.com )
    • Настоящото споразумение установява процедурата за получаване, съхранение, обработка, използване и разкриване на личните данни на потребителя и друга информация, която https://healthy-food-near-me.com получава от потребителите на сайта. Потребителят попълва лични данни.
    • За да поставите информация, съобщение, използвайте сайта на някой от сайтовете http: //healthy-food-near-me.com, Потребителят трябва внимателно да прочете настоящото споразумение и да изрази пълното си съгласие с неговите условия. Потвърждение за пълно съгласие с това споразумение е използването на сайта от потребителя.
    • Потребителят няма право да публикува информация, съобщения, да използва сайта, ако не е съгласен с условията на това споразумение или ако не е достигнал пълнолетие, когато има право да сключва споразумения или не е упълномощено лице на компанията, от чието име се публикува информацията, съобщение.
    • Чрез публикуване на информация на сайтове, използващи сайта, потребителят въвежда лични данни или, предоставяйки тези данни по друг начин, и / или, като извършва каквито и да е действия на сайта и / или използва всяка част от сайта, Потребителят изрично се съгласява с условия на това споразумение и предоставя на https://healthy-food-near-me.com правото да получава, съхранява, обработва, използва и разкрива лични данни на потребителя съгласно условията на това споразумение.
    • Настоящото споразумение не регулира andhttps: //healthy-food-near-me.com не носи отговорност за получаването, съхранението, обработката, използването и разкриването на личните данни на потребителя и всякаква друга информация на трети страни, които не са собственост или не се управляват от http : //healthy-food-near-me.com и лица, които не са служители на AvtoTachki .com, дори ако Потребителят е получил достъп до сайтовете, храните или услугите на тези лица чрез https: // здравословна храна-близо до мен .com или бюлетина. Поверително за разбиране, това споразумение е единствената информация, съхранявана в базата данни на сайта в криптирано състояние и е достъпна само на https://healthy-food-near-me.com.
    • Потребителят признава, че в случай на пренебрегване на сигурността и защитата на личните му данни и данните за упълномощаване, трети страни могат да получат неоторизиран достъп до акаунта и лични и други потребителски данни. https://healthy-food-near-me.com не носи отговорност за загуби, понесени от такъв достъп.
  2. Процедурата за получаване на лични данни.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Бисквитки за предоставяне на услуги в зависимост от това, например съхраняване на данни в кошница между посещенията;
    • IP адресът на потребителя.
  2. Цялата информация се събира от нас, както е, и не се променя при събирането на данни. Потребителят е отговорен за предоставянето на надеждна информация, включително информация за лични данни. Https://healthy-food-near-me.com има право, ако е необходимо, да провери точността на предоставената информация и да поиска потвърждение на предоставената информация ако е необходимо, да предоставя услуги на Потребителя.
  3. Процедурата за използване на потребителска информация.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Условия за предоставяне на достъп до базата данни.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • при разумни искания на държавни органи, имащи право да изискват и получават такива данни и информация;
    • ако, по мнението на https://healthy-food-near-me.com, Потребителят наруши условията на настоящото споразумение и / или други договори и споразумения между https://healthy-food-near-me.com и потребителя.
  7. Как да промените / изтриете тази информация или да се отпишете.
  1. Потребителите по всяко време могат промяна / изтриване Лична информация (телефон) или се отпишете. Работата на някои функции на https://healthy-food-near-me.com, които изискват наличието на информация за Потребителя, може да бъде спряна от момента на промяна / изтриване на информацията.
  2. Личните данни на потребителя се съхраняват, докато не бъдат изтрити от потребителя. Достатъчно уведомяване на Потребителя за изтриване или друга обработка на лични данни ще бъде писмо (информация), изпратено на имейл, посочен от Потребителя.
  3. Защита на данни.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Адрес за контакт в случай на въпроси.
  4. В случай на въпроси, желания, оплаквания относно предоставената от вас информация, моля, свържете се с имейл адреса: [имейл защитен] При писмено искане и при представяне на документ, който установява неговата самоличност и правомощия, можем да предоставим на потребителя информация за процедурата за получаване на информация за местоположението на базата данни.
  5. Промени в политиката за поверителност.
  6. Може да променим условията на политиката за поверителност. В този случай ще заменим версията на страницата с условия, така че проверявайте периодично https://health-food-near-me.com/ споразумение за поверителност Всички промени в Споразумението влизат в сила от момента на публикуването им. Използвайки Сайта, Потребителят потвърждава приемането на новите условия на Политиката за поверителност в редакцията, действаща към момента, в който Потребителят използва Сайта.
  7. Допълнителни условия.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. В случай, че която и да е разпоредба от Политиката за поверителност, включително всяко предложение, клауза или част от нея, се счита за противоречаща на закона или невалидна, това няма да засегне останалите разпоредби, които не противоречат на закона, те остават в с пълна сила и са валидни, а всяка невалидна разпоредба или разпоредба, която не може да бъде изпълнена без по-нататъшни действия на страните, се счита за изменена, изменена до степен, необходима за гарантиране на нейната валидност и възможност за изпълнение.
  3. Това споразумение се разпростира върху Потребителя от момента, в който той използва сайта, включително поставянето на рекламата, и е валидно, докато на сайта се съхранява каквато и да е информация за потребителя, включително лични данни.